Per als meus companys de viatge, catalans i mallorquins, a qui el destí ens ha unit en un viatge curt però inolvidable…

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De vegades, a la vida hi ha moments que es recorden, no només per la seva imatge, que queda en
les notres ments, si no per les seves sensacions i essències que queden marcades en les notres maneres de ser. Sembla mentida que al conèixer certes personetes, podem cambiar maneres de pensar i veure les coses o simplement entrendre una mica millor les inquietuts que mouen als altres a realitzar certes accions, sempre ens mostraran noves idees que assimilarem d’una manera que ens permetin aixamplar la nostra ment i poder comprovar que en aquest planeta blau les persones es coneixen i conviuen per alguna raó, una raó que el destí la crea per…ves a saber perquè, però que apareix del no res per a convertir-se en alguna cosa important dins les nostres vides, que ens fa crèixer i veure lo enorme que són aquestes impressions.

Aquests moments són els que fan reflexionar a les persones, i és el que ha passat entre tots els
essers humans durant segles, i el que continuará passant i per tant, a cada persona li impactará certa cosa de l’altra, i aquest impacte influirá i afectara a cadascú, per a provocar cada cop un impactar mes gran dins les persones i a la llarga, podem trobar dins de cada persona més coses bones.

Aquest es el nostre cas, i el cas de moltíssimes persones que es troben a l’altra punta del món per a conèixer nous “Peters” i poder compartir amb altres diferents les impressions i aventures dins de les seves vancances, que els hi pemetran ampliar la seva visio del món mitjançant aquests moments que per molt petits que siguin, signifiquen molt.

Aixi que espero que els moments de cada dia us facin recordar, pensar i sobretot somiar en les
diferents opcions, que són infinites, dins les nostres vides que apareixen a mesura que el temps avança i coneixem noves persones.

Esperem doncs, que aquesta reflexió maca quedi a les vostres ments, mitjantçant  moments dins de cada camí, de cada pas, de cada moment..perque tots hem de recordar que som viatgers dins del nostre món, i l’aventura de cada dia s’ha d’aprofitar com si cada dia fos l’ulltim.  

Un petó enorme i bona sort Mireia