—————Catalan version———————–
——————See Spanish version below————————————
n847385174_1817171_5908.jpgrimg0061.jpg
rimg0141.jpg
rimg0180.jpgrodri-002.jpg
rimg0149.jpg
img_0450.jpg
CABO SAN LUCAS; CABO PULMO & SAN JOSE DEL CABO!!!!
Aeroports, que fariem si no existisin? (encara que els vols vagin retardats…)No podriem mouren’s tan facilment…jo em moriria J! I esque..a la que tingueu unes petites vacancetes…feu click a buy a ticket!! I es el que vaig fer jo fa menys d’un mes vaig clicar “buy” per volar de l’aeroport de Houston, texas a l’aeroport de San José del Cabo, Baja California Sud a la Repuública Mexicana. No sabia el que m’esperaria, no podia planejar res fins el dia abans…i arribaria el dia de marxar i m’embarcaria cap a un nou destí dins del “meu” mapa, un destí…ben diferent al viscut a la Riviera Maya: molt diferent.

M’havien parlat d’aquell lloc, habia conegut abans a una persona que vivia allá, no sabia si la veuria, pero sabia que m’habia d’impregnar del nou lloc d’alguna manera o d’una altra…El destí em va deixar a un bon lloc, i em va portar a trobar-me amb bona gent, la millor que pogues imaginar…tu ara imagina:

Anar a dormir contemplant la via láctea mentres escolto les paraules d’un nou company que assenyala el Cinturó d’Orió mentre el ressó de les onades et fa sentir com si estiguessis en una película… i l’alumbrat d’una petita fogata et fa adonar que el lloc on et trobes está perdut en el no res i que no tothom tindrá la oportunitat de veure-ho. Poder despertar-te amb la olor del mar, que et desperta per anar a veure una de les més maques meravelles d’aquest planeta blau: la sortida de sol…poder sentir com s’et posa la pell de galina amb aquells colors, aquells sons…Poder passejar per platges verges, on encara ningú ha arribat i adonar-te de que encara hi ha gent increible i sencilla en aquest món que et fa sentir com a casa…poder relacionar-te com una persona normal en el nou entorn on et trobes, guiante pel teu instint i vivint el dia a dia de la millor manera possible; tot això i molts moments més han sigut el meu viatge: milers de sensacions s’ajunten i fan que pugui viure el moment un i un altre cop, parlar i veure amb el cor.. Los Cabos es una especie de paradís, que desgraciadament el turisme esta començant a explotar i que ara és el moment de coneixe’l abans de que més mans humanes contruexin més hotels de 5 estrelles…ara és el moment! Reconec que m’ha agradat més que la massificació de la Riviera Maya, encara que els dos llocs són increibles, Los Cabos té assemblança amb el que coneixem a casa, la costa brava, ses pitiüses..però el poder viure un ambient nadalenc, a la platja, amb la calor, fent les cosetes que faries a ple estiu, i poder seguir les més velles tradicions d’aquesta època de l’any, amb el tarannà mexicà i les seves tradicions..increble!!

I de nou a l’aeroport, però a l’altre lloc de l’atlàntic, tornant d’una estància increible que m’ha fet aprendre de mi mateixa i de les personetes a les que dic fins aviat, perque se que haurá de passar molt de temps per tornar-les a veure: patata, nicky, mehdi, portu, cz,compi …ha estat increible poder trobaros i crear el nostre estil, el nostre moment tot junts, la nostra familia. Ahir no hi havia quasi ningú a College Station, Melrose estaba buit, nomès 4 personetes de nosaltres continuavem allá, i es podia sentir com l’essència de la nostra experiència quedaria en el nostre record, un record que no podrem oblidar i que es com un cicle, que sempre s’acaba, pero que sempre hem de tenir present, perque es una etapa de la nostra vida, un moment viscut com un altre, que ens ha donat la oportunitat de canviar maneres d’actuar per adaptar-nos al nou entorn, a la nova vida americana, a la nova vida. Encara recordo els primers dies, buscant lloc per dormir, anant a sopar fora per conèixer..les sortides, les estones a la piscina, i a la biblioteca també…cada un d’aquests moments viscuts, és un instant a recordar, i una història per no oblidar.

Moltes gràcies a tots i a cadascú de vosaltres per aquesta experiencia

Bon viatje caminant

Mireia

—————————————————————————————————————————————————-

Aeropuertos, que hariamos si no existieran? (aunque los vuelos vayan con retraso…) no podriamos movernos tan facilmente….yo me moriria J! I esque….a la que tengais unos dias libres…haced click en buy a ticket!! Es lo que hize yo hace menos de un mes, cliqué “buy” para volar desde el aeropuerto de Houston, texas, al aeropuerto de San José del Cabo, Baja California Sur en la república mexicana. No sabia lo que me esperaria, no podia planear nada hasta el dia antes…y llegaria el dia de irme, y me embarcaria hacia un nuevo destino dentro de “mi” mapa, un destino…bien distinto al vivido en la Riviera Maya: muy diferente.

Me habian hablado de ese lugar,habia conocido antes a una persona que vivia allá, no sabia si la veria, pero sabia que me habia de impregnar de ese nuevo lugar de alguna manera o de otra…El destino me dejó en un buen lugar, i me llevo a encontrarme con buena gente, la mejor que te puedas imaginar…tu ahora imagina:

Ir a dormir contemplando la via láctea, mientras escucho las palabras de un nuevo compañero que señala el Cinturón de Orión, mientras el sonido de las olas te hace sentir como si estuviera en una película…y el alumbrado de una pequeña fogata te hace darte cuenta de que el sitio donde te encuentras está perdido en la nada, y que no todo el mundo tendra la oportunidad de verlo. Poder despertarte con el olor del mar, que te despierta para que veas una de las cosas más preciosas de este planeta azul: la salida del sol…poder sentir la piel de gallina con esos colores, estos sonidos…poder pasear por playas virgenes, donde aun nadie ha llegado i darte cuenta de que aun hay gente increible y sencilla en este mundo que te hace sentir como en casa…poder relacionarte como una persona normal en el nuuevo entorno donde te encuentras, guiandote por tu instinto y viviendo el dia a dia de la mejor manera posible; todo eso junto con millones de momentos mar han formado mi viaje: muchas sensaciones se juntan y han hecho que pueda vivir el momento una y otra vez, hablar y ver con el corazón…Los Cabos es una especie de paraiso, que desgraciadamente el turismo esta empezando a explotar y que ahora es el momento de conocerlo antes de que más manos humanas contruyan mas hoteles de 5 estrellas….ahora es el momento! Reconozco que me enamoró más que la Riviera Maya, aunque los dos sitios son increibles, los Cabos se parecen más a lo que conocemos en casa, la Costa Brava, ses pitiüses…pero el poder vivir un ambiente navideño, en la playa, con el calor, haciendo las cosas que harias en verano, y pudiendo seguir las más viejas tradiciones de esta epoca del año, con el taranna mexicano y sus tradiciones….increible!!Mil gracias Charlie, Gus, Gorgui and Roy!mua!

Y de nuevo en el aeropuerto, pero en el otro lado del atlantico, volviendo de una estancia increible que me ha hecho aprender de mi misma y de las personitas a las que digo hasta pronto, porque se que habrá de pasar algún tiempo para volverles a ver: patata, nicky, medhi, portu, cz, compi…ha sido increible poder encontraros y crear nuestro estilo, nuestro momento todos juntos, nuestra familia. Ayer no habia casi nadie en College Station, Melrose estaba vaccio, nada más 4 personitas quedabamos allá, se podia sentir como la esencia de nuestra experiencia quedaria en nuestro recuerdo, un recuerdo que no podremos olvidar y que es como un ciclo, que siempre se acaba, pero que siempre hemos de tener presente, porque es simplemente una etapa en nuestra vida, un momento vivido como otro, que nos ha dado la oportunidad de canviar maneras de actuar, para adaptarnos mejor al nuevo entorno, a la nueva vida americana, a la nueva vida. Aun recuerdo los primeros dias, buscando sitio para vivir, iendo a cenar fuera para conocer…las salidas, los ratos en la piscina, y en la biblioteca tambien….cada uno de esstos momentos vividos, es un instante a recordar y una historia para no olvidar.

Gracias a todos y cada uno de vosotros por estas experiencias

Mireia

Bon viatje caminant